Bo på vandrarhem

20 oktober 2019 admin

När vi åker bort är det viktigt att hitta ett trevligt ställe att övernatta på. Många drar sig från att åka på semester för att det är dyrt. Men det finns bra alternativ för den som vill bo till ett bra pris utan att tumma på kvaliteten. Det spelar ingen roll om du åker utomlands eller inom Sverige. Genom att bo på ett vandrarhem sover du gott och drar du ner kostnaderna.

 

Olika rum och prisnivåer

Olika vandrarhem kan skilja sig mycket åt. För att få en uppfattning om hur det ser ut just där du ska bo, så kan det vara bra att kolla in hemsidan. Där står all information skriven om vad som gäller. Ofta finns det bilder som visar hur rummet ser ut. Storlek på rummet, antal bäddar och pris är såklart det viktigaste. Men annat viktigt är om det finns wifi och parkering. Om du vill ha möjlighet att laga din egen mat är vandrarhem helt klart det bästa valet. Det brukar finnas i alla fall sådant som kyl och micro. En del vandrarhem låter en få rummet billigare om man till exempel tar med sig egna lakan eller till och med att man själv städar efter sig. Kolla upp vad som gäller för just ditt vandrarhem. Tänk också på var vandrarhemmet ligger i förhållande till det du ska göra på dagarna. Fördelen med många vandrarhem är att de ligger centralt vilket gör att det är lätt att ta sig runt.

 

 

Vilket rum behöver du?

Det finns alltså många möjligheter med att bo på vandrarhem. Storleken på rummen kan variera. Allt från enkelrum till dubbelrum och hela sovsalar. Är ni till exempel två vuxna och ett barn? Då letar du efter ett family room hostel in Stockholm? Kolla då in https://www.3crown.se/room/family-room/ för att hitta ett bra boende. 

Fler nyheter

15 januari 2024

Berlin Sevärdheter