Abonnera buss i Stockholm

31 mars 2021 patrick_pettersson

Tiden går snabbt och innan man vet ordet av är det dags för företagets årliga resa. Något som alla väntar på med spänd förtjusning. Vart resan går kan vara lite olika. Genom att lämna in förslag har man kommit fram till att årets resa ska gå till den kungliga huvudstaden. Ett förslag som många av de anställda gillat. 

Resan kommer att innehålla en del fasta punkter. Ett par studiebesök är inplanerade. Hotellet bokat och på kvällen kommer alla att äta middag tillsammans på en av Stockholms kända restauranger. 

Det blir möjlighet till tid på egen hand, något som uppskattas mycket. Museum lockar vissa medan shopping med fika i gamla stan står högt på önskelistan hos andra.  

 

Smidig transport

Istället för att bara abonnera buss i Stockholm har de bokat den hela vägen från Gävle. På så sätt slipper kontorspersonalen allt jobb med att ordna tågbiljett åt var och en. Under dagen kommer bussen att användas för resan till studiebesöken samt lämna och hämta vid restaurangen. Detta till stor glädje för många som inte gärna vill åka tunnelbana när det blivit mörkt.

 

Planera i tid

När man ska planera en resa med många deltagare gäller det att vara ute i god. Många bussbolag erbjuder resor till Stockholm, bland annat http://www.strombergbuss.se/. Men även om det finns flera aktörer kan bussarna snabbt bli uppbokade. Det kan ske när någon av de stora mässorna går av stapeln eller när det är ett stort idrottsevent. 

Det finns en möjlighet att utforska innan man sätter igång hela karusellen. Kontakta bussbolaget och hör om dom har några färdiga paket. Det är faktiskt möjligt. Då behöver den huvudansvariga endast kontakta bussbolaget och finslipa detaljerna så tar bolaget hand om resten. Det enda deltagarna behöver göra är att dyka upp och njuta av ledig tid tillsammans med sina arbetskamrater.

Fler nyheter

31 oktober 2023

Resa till Berlin